Oglas za potragu za stanom u Beogradu slomio Srbe: Svi dele reči ovog tužnog momka, a on želi samo jedno
Oglas, Foto: Printscreen/Facebook/GaneIvanović

beograd

Oglas za potragu za stanom u Beogradu slomio Srbe: Svi dele reči ovog tužnog momka, a on želi samo jedno

Molim dobre ljude ako je iko u mogućnosti da mi pomogne

Objavljeno:

S kišnim danima i zahlađenjem na društvenim mrežama pojavila se fotografija jednog oglasa zalepljenom na nekom od zidova prestonice. Znajući da je zima tu na pragu, da jesen ume da bude sa puno vremenskih neprilika, onda ono napisano baš steže dušu nekom tugom.

- Zovem se Đorđe Ćelić, imam 25 godina, nemam porodicu. Preživljavam prodajom časopisa Liceulice u Francuskoj ulici u Beogradu. Potreban mi je stabilan smeštaj u kom mogu mirno da živim. Mogu da plaćam troškove struje i vode. Nisam bučan, uredan sam, i nikome neću smetati. Molim dobre ljude ako je iko u mogućnosti da mi pomogne - napisao je Đorđe i ostavio broj telefona 063/263-740.

Oglas
Oglasfoto: Printscreen/Facebook/GaneIvanović

Pre nego bilo ko počne da daje negativne komentare i napada Ćelića zašto se tako mlad ne zaposli negde i slično, može pročitati na sajtu Liceulice, recimo, da su prodavci magazina osobe koje imaju potrebu za ekonomskim i socijalnim osnaživanjem i uključivanjem.

- Oni koji se najteže probijaju kroz tržište rada, nalaze u situaciji beskućništva, žive sa invaliditetom, u izolaciji, u riziku od siromaštva, ili u nekoj drugoj teškoj situaciji zbog koje ne mogu da dođu do posla na standardnom tržištu rada. Prodajom magazina stiču šansu za bolje uslove za život, integrišu se u društvo i zajednicu - navodi se, između ostalog, na sajtu.

Bonus video:

21:36

CENTRALNI DNEVNIK 14.09.2024

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.